Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Bácskai halászlé recept

Bácskai halászlé recept

A Bácskai halászlé hozzávalói:
2-2 szelet harcsa,
ponty,
kecsege,
csuka,
30-40 dkg apró hal,
3 fej vöröshagyma,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 dl bor,
paprika,
só,
1 cseresznyepaprika


A Bácskai halászlé elkészítési módja:
A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélttésztával tálalom.


Kategória: Halas ételek receptjei


A bácskai halászlé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook