Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Aszalt szilvával töltött csirkecomb recept

Aszalt szilvával töltött csirkecomb recept

Az Aszalt szilvával töltött csirkecomb hozzávalói:
6 db csirkecomb
10 dkg aszalt szilva
6 ek mogyoróvaj
20 dkg bacon
3 ek sertészsír
1 fej fokhagyma
fűszersó ízlés szerint


Az Aszalt szilvával töltött csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokról a bőrt lehúzzuk (ízlés dolga, aki szereti rajta is hagyhatja), felső részét kicsontozzuk. A csont helyére mogyoróvajat kenünk, és beleteszünk 4-5 db aszalt szilvát. Összehajtjuk és bacon szeletekkel körbetekerjük. Egy tepsit alaposan kizsírozunk és belefektetjük a combokat. Ízlés szerinti fűszersóval meghintjük. A fokhagymát gerezdekre szedjük, és héjastól a hús köré szórjuk. Aláöntünk 2 dl vizet, és alufóliával vagy fedővel befedjük. Egy órát lefedve, fél órát fedő nélkül sütjük. Tálalhatjuk párolt káposztával, rizzsel, vagy burgonyával. sütési hőfok: 180°C sütési mód: hőlégkeveréses


Kategória: Húsételek receptjei


Az aszalt szilvával töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook