Almás kevert recept

Az Almás kevert hozzávalói:
40 dkg reszelt alma
40 dkg liszt
25 dkg kristálycukor
2 csomag sütőpor
2 tojás
10 dkg zsír
/őrölt fahéj, ha szereted/


Az Almás kevert elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük, a legvégén az almával. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. Lassú tűznél pirosra sütjük.

Tetejére szórhatsz apróra vágott almát.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás kevert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook