Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro tavaszi reteksalátája recept

Alessandro tavaszi reteksalátája recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro tavaszi reteksalátája hozzávalói:
1 csomag újhagyma,
2 csomó hónapos retek,
1,5 dl víz,
1 ek. szőlőmagolaj,
2 ek. almaecet (vagy citromlé vagy limelé),
1 ek. méz v. barna nádcukor v. édesítőszer,
ízlés szerint fűszerek: patikasó, friss vagy szárított petrezselyemlevél, őrölt fehérbors


Alessandro tavaszi reteksalátája

Az Alessandro tavaszi reteksalátája elkészítési módja:
A megtisztított retket és az újhagymát vékonyan felszeletelem egy zárható dobozba. Majd hozzáadom a többi hozzávalót a fűszerekkel együtt. Ezt követően alaposan elkeverem az egészet, majd néhány órára a hűtőszekrénybe teszem a lezárt dobozt, hogy összeérjenek az ízek.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro tavaszi reteksalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook