Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval recept

Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval recept

A Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval hozzávalói:
1/2 fej apróra vágott káposzta,
1 tcs. karikára vágott piros retek,
1/2 tcs. fekete olajbogyó,
1 ek. borecet,
4 ek. olívaolaj,
1 mk. őrölt köménymag,
törött bors,
só,
egypár friss mentalevél.


A Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval elkészítési módja:
A mentalevél kivételével keverjük össze az összes hozzávalót. Tegyük hűtött salátástálba, és díszítsük a mentalevéllel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A káposztasaláta retekkel és olajbogyóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook