Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák recept

Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák recept

A Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák hozzávalói:
8 db édes palacsinta
20 dkg gesztenyepüré
5 dkg porcukor
10 dkg étcsokoládé
3 dkg vaj
0,5 dl rum


A Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák elkészítési módja:
A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. A gesztenyepürét a porcukorral és 0,2 dl rummal összedolgozzuk, s a krémmel megtöltjük a palacsintákat. Kb. 2 cm vastag karikákra vágjuk, és egy vajjal kikent tűzálló edénybe egymás mellé rakjuk. Tetejére szórjuk a reszelt csokit, majd addig sütjük, míg az a karikákra ráolvad. A sütőből kivéve a maradék rummal meglocsoljuk, meggyújtjuk és az asztalra tesszük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A flambírozott gesztenyés palacsintakarikák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook