Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás-vörösboros gulyás recept

Gombás-vörösboros gulyás recept

A Gombás-vörösboros gulyás hozzávalói:
60 dkg marhalábszár,
30 dkg hagyma,
30 dkg csiperkegomba,
25 dkg aprószemű paradicsom,
4 dl vörösbor,
1 gerezd fokhagyma,
1 babérlevél,
1 kis cseresznyepaprika,
só,
bors,
olaj


A Gombás-vörösboros gulyás elkészítési módja:
Megforrósított olajon megpirítjuk a kockára vágott marhahúst. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kierezett chilit, a babért és a felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük, felöntjük a vörösborral és 1 órát pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és további 30 percig főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás-vörösboros gulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook