Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Erdélyi aprópecsenye

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Erdélyi aprópecsenye
Kategória:Húsételek
Hozzávalók:1/2 kg paprika
1/4 kg kisebb fej hagyma
10 dkg fülstölt szalonna
1/2 kg disznócomb
2 dl tejföl
20 dkg paradicsom
mustár
pirosarany
pirospaprika
törött bors,

Zsír nem kell!!!
Elkészítés:A szalonnát apró kockákra vágjuk, üvegesre sütjük. A paprikát, paradicsomot és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, a húst vékony csíkokra vágjuk. A belevalókat két sorban rakjuk a pirított szalonnára: hagyma,paprika, hús, fűszerek, paradicsom, u.e. még egyszer, a tetejére a tejfölt.
Takarék lángon másfél órát főzzük, egyszer kétszer megkevergetjük. Nem kell sűrűn. Levet ereszt, víz nem kell hozzá!!!
Kifaőtt tészta, vagy nokedlivel tálalom.
Tanácsok:Gyorsan elkészül, amíg fő lehet mást csinálni, és nagyon finom! Párom kedvenc étele.
Felvitte:DOMA, 2007-09-21, 08:26