Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Köleskása - Millet (Panicum miliaceum)

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Köleskása - Millet (Panicum miliaceum)
Diétás jellemző:Szénhidrátszegény, Kalóriaszegény, Zsírszegény
Kategória:Reform ételek
Hozzávalók:- 1/2 l víz
- 1/4 l köles
- 2 evk. hidegen sajtolt olaj (olíva-, napraforgó-, lenmag-olaj)
- 1 evk. TAMARI szójaszósz
Elkészítés:Tegyük fel főni a kölest. Forrás után vegyük kis lángra, lassú tűzön, fedő alatt főzzük kb. 15 percig, míg a főzővíz fölszívódik, s a kölesszemek kinyílnak, megduzzadnak. A tűzről levéve várjuk meg, amíg ehetőre hűl, ezután adjuk hozzá az olajat, TAMARI-t.
Tanácsok:- Fogyasztása:
Eszményi gabona, egyetlen a gabonák közül, amely nem savasít - lugosít.
Tökéletes étkezést biztosít valamilyen salátával, vegyes zöldséggel, lilahagymával.
Elkészítési idő:60 perc
Felvitte:apokrif, 2007-07-18, 12:48