Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tartáros csirkecombok

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Tartáros csirkecombok
Kategória:Húsételek
Hozzávalók:# 4 egész csirkecomb
# só
# bors
# sült csirke fűszersó
# A tartárhoz:
# 1 tubus majonéz
# 1 pohár tejföl
# pár csepp citromlé
# őrölt fehérbors
# só
# kevés porcukor
# A panírozáshoz:
# zsemlemorzsa
Elkészítés:Tartármártás készítünk a majonézből, tejfölből, pár csepp citromléből, sóból, fehérborsból, kevés porcukorból. (Az elkészített mártásunk inkább sós, mint édes legyen.) A megtisztított csirkecombokat ízlés szerint befűszerezzük, majd a korábban már elkészített tartármártásba egyenként beleforgatjuk. A húsokat egy éjszakát állni hagyjuk a mártásban. Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit, és elterítjük benne a combokat. Kb. 50 percig fólia alatt, majd a fóliát levéve róla 10-15 alatt piros-ropogósra megsütjük. Kedvenc köretünkkel, ill. savanyúsággal táláljuk.
Tanácsok:Nagyon finom, kicsit pikáns ízű rántott hús jellege lesz a tartáros páclétől, ill. a zsemlemorzsától. Jó étvágyat hozzá.
Elkészítési idő:40 perc
Felvitte:szabzsan, 2007-07-07, 08:11