Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Eperbólé recept

Eperbólé recept

Az Eperbólé hozzávalói:
40 dkg eper,
1 db citrom,
1 dl vodka,
1 dl triple sec vagy narancslikőr,
0,7 l édes pezsgő
0,7 l édes fehér bor,
20 dkg porcukor.


Az Eperbólé elkészítési módja:
A megtisztított,megmosott epret negyedekre vágjuk. Megszórjuk porcukorrak,meglocsoljuk citromlével, ráöntjük a vodkát,a likőrt,és fél óráig állni hagyjuk.Beleöntjük a fehér bort,majd további fél óráig hűtjük.A pezsgőt szintén lehűtve közvetlenül fogyasztás előtt öntsük a kellemesen üdítő szeszes italba.

Csak vigyázzunk,hogy meg ne ártson!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az eperbólé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook