Név: | Lazac fűszeres pácban |
Kategória: | Halas ételek |
Hozzávalók: | 2 szelet lazac
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve
3 evőkanál olíva olaj
só
színes bors
kakukkfű
vaj |
Elkészítés: | A halszeleteket besózom, és állni hagyom.
A citromlevet, a mézet, az olajat és a fűszereket jól kikeverem, majd beleforgatom a halszeleteket. Állni hagyom, de közben többször átforgatom a pácban.
Kivenni a pácból, és egy jénai tálba (vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) teszem, tetejére kis vajdarabokat rakok.
Előmelegített sütőben, közepes lángon, 20-25 perc alatt készre sütöm. |
Tanácsok: | Krumplipürével, és tejszínes gombával tálalhatjuk. |
Felvitte: | syria, 2018-04-13, 21:58 |
|
|