Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Lazac fűszeres pácban

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Lazac fűszeres pácban
Kategória:Halas ételek
Hozzávalók:2 szelet lazac
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve
3 evőkanál olíva olaj

színes bors
kakukkfű
vaj
Elkészítés:A halszeleteket besózom, és állni hagyom.
A citromlevet, a mézet, az olajat és a fűszereket jól kikeverem, majd beleforgatom a halszeleteket. Állni hagyom, de közben többször átforgatom a pácban.
Kivenni a pácból, és egy jénai tálba (vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) teszem, tetejére kis vajdarabokat rakok.
Előmelegített sütőben, közepes lángon, 20-25 perc alatt készre sütöm.
Tanácsok:Krumplipürével, és tejszínes gombával tálalhatjuk.
Felvitte:syria, 2018-04-13, 21:58