Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Borban párolt karottás csirkecomb

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Borban párolt karottás csirkecomb
Kategória:Húsételek
Hozzávalók:4 egész csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna
Elkészítés:A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom.

Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Tanácsok:Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.
Felvitte:syria, 2018-04-09, 21:50