Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fűszeres, vörösborban főtt hús recept

Fűszeres, vörösborban főtt hús recept

A Fűszeres, vörösborban főtt hús hozzávalói:
1 kg sertéscomb
2 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál kristálycukor

őrölt fahéj, szegfűszeg ízlés szerint
olaj
sütőmargarin


A Fűszeres, vörösborban főtt hús elkészítési módja:
A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, majd olaj és margarin keverékén megfuttatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral, a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta szaft.

Krumplipüré illik hozzá legjobban.


Kategória: Húsételek receptjei


A fűszeres, vörösborban főtt hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook