Zserbó golyó recept

A Zserbó golyó hozzávalói:
3 evőkanál minőségi kakaópor
3 evőkanál darált mandula
3 marék darált dió
3 evőkanál cukormentes baracklekvár
1 evőkanál rumaroma
xilit


A Zserbó golyó elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hűtőben egy kicsit hagyjuk összeérni, majd vizes kézzel golyókat formálunk belőle majd megforgatjuk dió és édesítőszer keverékében. Az édesítőszerrel óvatosan bánjunk az elején, az összetevők így is elég édesek. Ha kell, a dióhoz teszek több xilitet, amikor megforgatom benne a végén.

Tartsuk hűtőben, mert könnyen deformálódik.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zserbó golyó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook