Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell recept

Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell recept

A Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell hozzávalói:
4 db csirkemell filé
1/2 cs snidling
3-4 levél friss bazsalikom
3-4 levél friss oregánó
4 db kockasajt /medve, mackó vagy bármilyen natúr /kenhető sajt

őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

finomliszt
tojás
zsemlemorzsa


A Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell elkészítési módja:
A snidlinget, bazsalikomot, oregánót apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott zöld fűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook