Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Édesburgonyás sajtos rizottó recept

Édesburgonyás sajtos rizottó recept

Az Édesburgonyás sajtos rizottó hozzávalói:
1 db édesburgonya
40 dkg rizottórizs
1 db újhagyma
2 ek vaj
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajt (chedar)
1 dl tejszín
3 gerezd áttört fokhagyma
1 csipet só
1 csipet egész fekete bors


Az Édesburgonyás sajtos rizottó elkészítési módja:
Az édesburgonyát felkockázzuk és vajon, puhára pároljuk. Ha puha, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát. A rizst puhára főzzük és ha megpuhult, hozzáadagoljuk az édesburgonyához. Fűszerezzük és belekeverjük a tejszínt, valamint a sajtokat. Forrón tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


Az Édesburgonyás sajtos rizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook