Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vajban sült fűszeres sertéscomb recept

Vajban sült fűszeres sertéscomb recept

A Vajban sült fűszeres sertéscomb hozzávalói:
1 kg sertéscomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 dl sör
fél citrom leve
csipetnyi oregánó
fél teáskanál rozmaring
negyed teáskanál kurkuma
2 evőkanál vaj
só, bors


A Vajban sült fűszeres sertéscomb elkészítési módja:
A húst vastagabb szeletekre vágjuk. A fűszereket összekeverjük és átkenjük vele, majd letakarjuk és legalább egy órán át hűtőben pihentetjük. A zúzott fokhagymát összekeverjük a sörrel és a citromlével. A vaj felét a tepsibe tesszük, a húsokat ráhalmozzuk és a maradék vajat a húsokon elosztjuk. Ráöntjük a sörös keveréket és lefedjük alufóliával, 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és további 40 percen át sütjük. Ha szükséges egy kevés vizet önthetünk alá.


Kategória: Húsételek receptjei


A vajban sült fűszeres sertéscomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook