Sajtos rudam recept

A Sajtos rudam hozzávalói:
30 dkg rétes liszt
25 dkg sütőmargarin + 2 evőkanál zsír
1 kis doboz tejföl
só, ízlés szerint
a lekenéshez: 1 tojás
a tetejére: reszelt sajt


A Sajtos rudam elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük. Másnap a tésztát 4-5 mm-esre nyújtjuk, tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, és derelyevágóval hosszabb csíkokra vágjuk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Hagyományos recept, az eredmény olyan finom, hogy ritkán éri meg a másnapot.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajtos rudam elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook