Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Harcsafilé citromos panírban recept

Harcsafilé citromos panírban recept

A Harcsafilé citromos panírban hozzávalói:
1 kg harcsafilé
30 dkg liszt
50 dkg zsemlemorzsa
4 db tojás
1 db citrom

étolaj


A Harcsafilé citromos panírban elkészítési módja:
A harcsafilét besózzuk, fél órát állni hagyjuk. Lisztbe forgatjuk, majd tojásba, amibe belereszeltük a citrom héját és néhány csipet sót tettünk bele, végül zsemlemorzsába mártjuk. Mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tartármártással és burgonyapürével kínáljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A harcsafilé citromos panírban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook