Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel recept

Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel recept

A Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel hozzávalói:
50 dkg tőkehalfilé
40 dkg sárgarépa
40 dkg brokkoli
40 dkg karfiol
4 evőkanál olaj
petrezselyem
só, őrölt fehérbors
fokhagyma


A Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel elkészítési módja:
A tőkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd magas falú serpenyőben kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk, és félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben megpároljuk a karikára vágott sárgarépát. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt, és együtt pároljuk készre. Tálalás előtt óvatosan összekeverjük a tőkehalfilé kockákkal, és összeforraljuk őket. Petrezselyemzölddel díszítjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook