Kefíres fánk recept

A Kefíres fánk hozzávalói:
25 dkg rétesliszt

5 dkg búzadara

1 csomag sütőpor

2 tojás

2 pohár sima kefír

a sütéshez olaj

porcukor a szóráshoz, de lekvárokkal is nagyon finom


A Kefíres fánk elkészítési módja:
Az alapanyagokat csomómentesen elkeverjük, legalább 20 percre (lehet akár egy hét is) hűtőbe tesszük, majd nem túl forró olajban kisütjük. Teáskanállal szaggatjuk, hogy ne legyenek túl nagyok, mert akkor nem sül át a közepe! Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kefíres fánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook