Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Vajon sült lazac recept

Vajon sült lazac recept

A Vajon sült lazac hozzávalói:
1 kg lazac (filé)
10 dkg vaj
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet füstölt tengeri só
1 db citrom
10 dkg liszt


A Vajon sült lazac elkészítési módja:
A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra. Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket. Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc). Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítünk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A vajon sült lazac elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook