Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel recept

Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel recept

A Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel hozzávalói:
2 egész szűzpecsenye
8 dkg gesztenye
1 csipet só
2 ek étolaj
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
1 dooz gyors rizs
1 kk szegfűszeg (őrölt)
8 dkg mazsola
8 dkg dió
1 doboz barack befőtt


A Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel elkészítési módja:
A szűzpecsenyét leszeleteljük és a szeleteket kissé kiverjük,sózzuk majd serpenyőben kevés olajon elősütjük. A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük a megmaradt zsiradékon. Rárakjuk a mazsolát,diót és aprított gesztenyét. Felöntjük tejszínnel és kiforraljuk és visszarakjuk a hússzeleteket.10 percig forraljuk. A barackot felkockázzuk és a kész párolt rizsbe keverjük, kevés őrölt szegfűszeggel fűszerezzük.


Kategória: Húsételek receptjei


A szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook