Mangóhab recept

A Mangóhab hozzávalói:
1 közepes db mangó
1 dl ásványvíz (szénsavmentes)
2 db lapzselatin


A Mangóhab elkészítési módja:
A mangó húsát turmixban vagy botmixerrel pürésítjük, majd átpasszírozzuk egy finom lyukú szűrőn és hozzákeverjük az ásványvizet. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. Közben a mangópüré negyedét kis lábasban felmelegítjük, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a zselatint. Kevergetve feloldjuk benne. A maradék mangót is belekeverjük a lábasba. Tölcsérrel a szifonba töltjük az egészet, a szifon tetejét erősen rátekerjük és belenyomjuk a patront. Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük másfél-két órára.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mangóhab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook