Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Krémsajt pástétom recept

Krémsajt pástétom recept

A Krémsajt pástétom hozzávalói:
40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin


A Krémsajt pástétom elkészítési módja:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben. A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A krémsajt pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook