Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tejfölös csülökpaprikás

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Tejfölös csülökpaprikás
Kategória:Húsételek
Hozzávalók:80 dkg csont nélküli sertéscsülök, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál fűszerpaprika 2 evőkanál olaj, 2 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1,5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt. Ízlés szerint: só, őrölt bors, őrölt fűszerkömény.
Elkészítés:Forró olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a nagyobb kockákra darabolt csülköt, és félig felöntjük vízzel. Ha felforrt, sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük, és fedővel letakarva közepes tűzön félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk az apró kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, és készre pároljuk. Lisztből, tejfölből hideg vízzel habarást készítünk, majd kevés forró szafttal elkeverjük, és visszaöntjük a csülökre. Ha felforrt, sóval, borssal utánaízesítjük. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Elkészítési idő:150 perc
Felvitte:varbóc, 2017-11-12, 14:42