Név: | Sárgaborsóleves kolbásszal |
Kategória: | Levesek, levesbetétek |
Hozzávalók: | 25 dkg sárgaborsó átmosva, áztatva
10 dkg vöröshagyma finomra vágva
2 evőkanál olaj
2 csapott teáskanál só
1 csapott teáskanál őrölt bors
2 l +2 dl víz
3 dkg rizsliszt
5 dkg füstölt kolbász kockára vágva |
Elkészítés: | A kolbászt és a hagymát az olajon megfuttatjuk, sózzuk, hozzákeverjük a sárgaborsót, felengedjük a vízzel, és puhára főzzük.
A rizslisztet elhabarjuk a 2 dl vízben, és a főtt sárgaborsóhoz adjuk.
Összemixeljük és a borssal fűszerezzük. |
Felvitte: | syria, 2017-11-11, 07:44 |
|
|