Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fokhagymás sült oldalas

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Fokhagymás sült oldalas
Kategória:Húsételek
Hozzávalók:1 kg sertésoldalas. 1 fakanálnyi sertészsír. 15-20 gerezd fokhagyma. Ízlés szerint: só, frissen őrölt fekete bors.
Elkészítés:A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk, majd alaposan megsózzuk, és frissen őrölt fekete borssal jól meghintjük. A sütőtepsit kikenjük sertészsírral, majd belerakjuk a húsokat és a fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a húsdarabok közé szórjuk. A sütőt 210 °C-ra előmelegítjük. Betesszük a tepsit, és a húsok mindkét oldalát egyszer megfordítva kb 45 perc alatt megpirítjuk. Ezután alufóliával lefedjük, amit alaposan a tepsi szélére nyomkodunk és a tepsit visszatesszük a sütőbe. A hőfokot 190 fokra állítjuk és kb egy óra alatt a húsokat omlós puhára sütjük. Friss házi kenyérrel, salátával vagy savanyúsággal kináljuk.
Elkészítési idő:120 perc
Felvitte:varbóc, 2017-11-07, 09:30