Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Húsos krémes rétes recept

Húsos krémes rétes recept

A Húsos krémes rétes hozzávalói:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap


A Húsos krémes rétes elkészítési módja:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást. A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk. 3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk. Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.

Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A húsos krémes rétes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook