Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Padlizsánkrémleves májjal recept

Padlizsánkrémleves májjal recept

A Padlizsánkrémleves májjal hozzávalói:
személyenként
egy adag tejszínes padlizsánkrémleves,
1 csirkemáj,
2 dkg vaj vagy baromfizsír,
ízesítéshez esetleg őrölt fehérbors, szerecsendió, rozmaring, és citromlé.

Tejszínes padlizsánkrémleves
Hozzávalók:
személyenként 8-10 dkg padlizsán,
1 kis darab vöröshagyma,
2 dl csontlé,
2 evőkanál tejszín,
egy csapott mokkáskanál liszt és só.


A Padlizsánkrémleves májjal elkészítési módja:
Készítése: a hámozott padlizsánt a hagymával együtt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük. Lehűtve turmixban eldolgozzuk a sóval, a lisztel, a tejszínnel, majd felforraljuk. Tálalása: csészében.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A padlizsánkrémleves májjal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook