Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak recept

Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak recept

A Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak hozzávalói:
3 db csirkeszárny
1 evőkanál olaj
csípős pirosarany

gyömbér
feketebors


A Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak elkészítési módja:
Előző nap pácot készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.


Kategória: Húsételek receptjei


A gyömbéres-csípős csirkeszárnyak elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook