Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kétsajtos pogácsa recept

Kétsajtos pogácsa recept

A Kétsajtos pogácsa hozzávalói:
50 dkg finomliszt
25 dkg margarin
1 ek sertészsír
0.5 dl tej
1 késhegynyi cukor
3 dkg friss élesztő
1 ek só
2 dl tejföl
10 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
1 db tojás

tetejére

1 db tojás
5 dkg trappista sajt


A Kétsajtos pogácsa elkészítési módja:
A langyos tejben elkeverjük a cukrot, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. Ezután minden hozzávalót hozzáteszünk. Sima tésztát gyúrunk, és 40 percet pihenni hagyjuk. Kb. 1 cm-re nyújtjuk,kiszaggatjuk. Egy tojást felverünk, és átkenjük. Reszelt sajttal megszórjuk. 190 C-fokon megsütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kétsajtos pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook