Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Aratóleves bográcsban recept

Aratóleves bográcsban recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Aratóleves bográcsban hozzávalói:
füstölt szalonna (vagy bacon)
debreceni páros kolbász
savanyú káposzta

őrölt fekete bors
tv-paprika
paprikakrém
tarhonya
A habaráshoz: liszt
joghurt.


Az Aratóleves bográcsban elkészítési módja:
Bográcsban a füstölt szalonnát üvegesre hevítjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott paprikát is. Ha minden átpárolódott következik a feldarabolt debreceni páros kolbász, a kimosott savanyú káposzta, majd fűszerezzük sóval, őrölt borssal, paprikakrémmel és meghintjük kevés fűszerpaprikával is.Átkeverése után felöntjük vízzel és hozzáadjuk az előre megpirított tarhonyát, majd az egészet készre főzzük. Van, aki kevés lisztet kever a joghurtba és ezzel behabarja az ételt

Egyszerű és gyorsan elkészíthető leves


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az aratóleves bográcsban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook