Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Krémsajtos göngyölt karajszeletek recept

Krémsajtos göngyölt karajszeletek recept

A Krémsajtos göngyölt karajszeletek hozzávalói:
4 szelet karaj csont nélkül

A töltelékhez:

2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt sajt

1 csomag szeletelt bacon


A Krémsajtos göngyölt karajszeletek elkészítési módja:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból. A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A krémsajtos göngyölt karajszeletek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook