Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Farfalle tejszínes csirkemájraguval recept

Farfalle tejszínes csirkemájraguval recept

A Farfalle tejszínes csirkemájraguval hozzávalói:
25 dkg farfalle (masni tészta)

25 dkg csirke máj

1 db vöröshagyma

1 db paprika

2 db paradicsom

1 dl tejszín



ételízesítő

őrölt fehérbors

bazsalikom

ráma sütőmargarin


A Farfalle tejszínes csirkemájraguval elkészítési módja:
A hagymát, a paradicsomot és a májat kockára vágjuk. A paprikát vékonyan leszeleteljük. A felkockázott hagymát margarinon elkezdjük párolni, majd pár perc múlva hozzáadjuk a paprikát, és tovább pároljuk. Ezután beletesszük a paradicsomot, majd ízlés szerint fűszerezzük. Ha már kellően megpárolódott, hozzáadjuk a májat. Ha a máj már puha, hozzáadjuk a tejszínt, forralunk rajta egyet. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd a raguval tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A farfalle tejszínes csirkemájraguval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook