Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldséges bulgur virslivel recept

Zöldséges bulgur virslivel recept

A Zöldséges bulgur virslivel hozzávalói:
2 bögre bulgur
25 dkg fagyasztott kukorica és zöldborsó
1 szál póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
pár csepp citromlé
1 chili paprika
2 pár virsli

bors
kakukkfű
rozmaring
1 ek sűrített paradicsom
kevés olaj


A Zöldséges bulgur virslivel elkészítési módja:
Egy kevés olajon futtassuk meg a zöldjével együtt felkarikázott póréhagymát, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a bulgurt, a paradicsompürét és a fűszereket, valamint a fokhagymát. Keverjük jól át és öntsük fel 2x mennyiségű, azaz 4 bögre vízzel. Hagyjuk fedő alatt felforrni, majd tegyük bele a zöldségeket és a felkarikázott virsliket. Újból forraljuk fel, majd azonnal zárjuk el és hagyjuk, hogy fedő alatt bedagadjon a tört búza. Tálaláskor pár csepp citrommal bolondítsuk meg.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zöldséges bulgur virslivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook