Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Tojásos-sajtos mártogatós recept

Tojásos-sajtos mártogatós recept

A Tojásos-sajtos mártogatós hozzávalói:
2 tojás
1 fej vöröshagyma
250 ml tömlős krémsajt

bors
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
2 evőkanál tejföl vagy 1 evőkanál olívaolaj
zöldségek a mártogatáshoz (szárzeller, répa, uborka, cukkini stb.)


A Tojásos-sajtos mártogatós elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát (póréhagymát is használhatünk), sót, borsot, majonézt, mustárt, sajtot. Az egészet jól összekeverjuk, olívaolajjal vagy tejföllel kicsit higítjuk. Hűtőben kb. 1 órát pihentetjük, hogy az ízek kicsit összeérjenek. Hasábokra vágott zöldségekkel tálaljuk. egyszerű és finom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A tojásos-sajtos mártogatós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook