Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ágyas burgonya recept

Ágyas burgonya recept

Az Ágyas burgonya hozzávalói:
személyenként 1 közepes burgonya

személyenként 1 tojás sárgája

vaj



szeletelt trappista sajt


Az Ágyas burgonya elkészítési módja:
burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és hagyjuk kihűlni. Majd kettévágjuk, és dinnye- vagy karalábévájóval kivájjuk a közepét. A közepét megkenjük a vajjal, sózzuk (lehet használni más fűszert is ízlés szerint), és minden krumpliba beleütünk 1 tojássárgát. A tetejét befedjük a sajttal, és addig sütjük előmelegített sütőben, míg a sajt megpirul rajta.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Ágyas burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook