Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazactatár krémsajttal recept

Lazactatár krémsajttal recept

A Lazactatár krémsajttal hozzávalói:
40 dkg füstölt lazac
20 dkg natúr krémsajt
1 fej lilahagyma vagy 1 szál póré
1 db lime leve
1 teáskanál mustár
bors


A Lazactatár krémsajttal elkészítési módja:
A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük. A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek. Fissen pirított bagettel a legfinomabb.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazactatár krémsajttal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook