Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás-szalonnás petrezselymes újkrumpli recept

Gombás-szalonnás petrezselymes újkrumpli recept

A Gombás-szalonnás petrezselymes újkrumpli hozzávalói:
50 dkg újkrumpli (apró)
25 dkg gomba(lehet konzerv is)
6 szelet bacon
1 csokor petrezselyem
1 ek olívaolaj


A Gombás-szalonnás petrezselymes újkrumpli elkészítési módja:
A krumplikat megmossuk, vékony héjukat ledörzsöljük (ha nagyon szép krumplit kapunk, rajta is hagyhatjuk a héját csak megmossuk és kész). A krumplit az félig megfőzzük, negyedekben. Közben a gombakonzervet leszűrjük, félretesszük. Serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a felkockázott bacont. Hozzáadjuk a krumplit, a gombát, petrezselyemmel megszórjuk, jól összeforgatjuk és kész is. Azonnal tálaljuk.

Lehet a tetejére tükörtojást ütni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás-szalonnás petrezselymes újkrumpli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook