Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Erdélyi túrófánk recept

Erdélyi túrófánk recept

Az Erdélyi túrófánk hozzávalói:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor


Az Erdélyi túrófánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük. Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az erdélyi túrófánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook