Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Burgonyás húspogácsa recept

Burgonyás húspogácsa recept

A Burgonyás húspogácsa hozzávalói:
8 szem közepes nagyságú burgonya
30 dkg darált hús
10 dkg szalonna
2-3 gerezd fokhagyma
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál pirospaprika
késhegynyi őrölt kömény
a sütéshez olaj


A Burgonyás húspogácsa elkészítési módja:
Az apróra vágott szalonnát kisütjük, és a megtisztított, megreszelt burgonyával darált hússal zúzott fokhagymával, sóval, borssal, paprikával, köménnyel összedolgozzuk. A masszából nedves kézzel pogácsákat formálunk és bő olajban pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A burgonyás húspogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook