Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vajas-citromos bundában sült hús recept

Vajas-citromos bundában sült hús recept

A Vajas-citromos bundában sült hús hozzávalói:
8 szelet pulyka- vagy csirkemell (egyenként 10 dkg-os)
12 dkg vaj
2 darab citrom
liszt
tengeri só, fehér bors


A Vajas-citromos bundában sült hús elkészítési módja:
A hússzeleteket besózzuk, fehér borssal fűszerezzük. A vaj felét felolvasztjuk, összekeverjük a megmosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével. A hússzeleteket megmártjuk a citrusos vajban, majd lisztbe forgatjuk őket. Egyenlő arányban melegítünk vajat és olajat egy serpenyőben, épp hogy legyen egy kevés zsiradék az alján. A hússzeletek mindkét oldalát megsütjük. Extra szűz olívaolajjal és citromlével ízesített zöldsaláta illik hozzá a legjobban.


Kategória: Húsételek receptjei


A vajas-citromos bundában sült hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook