Pástétom recept

A Pástétom hozzávalói:
2,5 dkg húsos szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg tejben áztatott kenyér
30 dkg darált sertéscomb
3 egész tojás
só, frissen őrölt bors, borsikafű


A Pástétom elkészítési módja:
A szalonnát és a hagymát megpirítjuk. A húshoz adjuk a beáztatott kenyeret, a felvert tojásokat és a fűszereket. Őzgerincformába simítjuk a masszát, majd megsütjük. (Gazdagíthatjuk gombával.)

Hidegen tálalhatjuk salátával, bagettel.

Tipikus vendégváró sörkorcsolya.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A pástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook