Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájas finomság recept

Csirkemájas finomság recept

A Csirkemájas finomság hozzávalói:
500 g csirkemáj
350 g gomba
400 g bacon
250 ml fehérbor
1 db hagyma

bors
100 g vaj


A Csirkemájas finomság elkészítési módja:
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájas finomság elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook