Magyaros falatok recept

A Magyaros falatok hozzávalói:
4 kifli
10 dkg vaj
15 dkg csabai kolbász
2 húsos zöldpaprika
5 kisebb, kemény paradicsom
2 kisebb lilahagyma
5 tojás


A Magyaros falatok elkészítési módja:
A kifliket karikára vágjuk és megvajazzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk és fölszeleteljük. A kolbász héját lehúzzuk, és a megtisztított zöldségfélékkel együtt fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabok mindegyikére előbb egy-egy főtt tojáskarikát, majd egy paradicsomszeletet fektetünk. Beborítjuk egy hagymakarikával és ráteszünk egy-egy szelet csabai kolbászt és zöldpaprikát. A falatkákat fogpiszkálóval átszúrva tálra állítjuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A magyaros falatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook