Málnás keksz recept

A Málnás keksz hozzávalói:
50 g vaj
100 g cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só
2 db tojás
1 csomag vaníliás pudingpor
250 g finomliszt
1 csomag sütőpor
150 g málnadzsem


A Málnás keksz elkészítési módja:
A vajat a cukorral, sóval és vaníliás cukorral krémesre kavarjuk, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Rászitáljuk a pudinggal és a sütőporral elkavart lisztet. Sima tésztává dolgozzuk. A tésztából apró golyókat formázzunk, sütőpapírral bélelt tepsikbe rakjuk. Mindegyik golyó közepébe egy-egy mélyedést nyomunk, elosszuk bele a málnadzsemet. A tepsiket egymásután 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 15 percig sütjük. Kivesszük és hűlni hagyjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A málnás keksz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook