Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vincellér máj recept

Vincellér máj recept

A Vincellér máj hozzávalói:
50 dkg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dkg zsír
1 dl fehér bor
petrezselyemzöldje
só, majoránna


A Vincellér máj elkészítési módja:
A megtisztított, karikákra vágott hagymát a zsíron üvegesre párolom, majd hozzáadom a kockákra vágott májat és majoránnával fűszerezem. Felöntöm a borral és fedő alatt puhára főzöm. Végül megsózom, és apróra vagdalt petrezselyemzölddel szórom meg.


Kategória: Húsételek receptjei


A vincellér máj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook