Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Dunai halászlé recept

Dunai halászlé recept

A Dunai halászlé hozzávalói:
1 kg ponty
harcsa
törpeharcsa
2 fej hagyma
édes és csípős házipaprika


A Dunai halászlé elkészítési módja:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A dunai halászlé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook